Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ons verhaal

Ons verhaal

 

When Nature Calls is begonnen als een concept van drie vrienden die opzoek waren naar natuurlijke alternatieven voor welbekende nootropics en afrodisiaca van chemische oorsprong maar deze nergens konden vinden. Hierop ontstond het idee voor een High End Smartshop om natuurlijke gezondheidsmiddelen, nootropics en afrodisiaca beschikbaar te maken voor iedereen die een gezonde levensstijl wilt ontwikkelen! Dit concept werd uitgewerkt en in 1998 was When Nature Calls geboren.

 

Kracht van de natuur

 

In 2022 probeert iedereen zo gezond mogelijk te leven, en willen mensen graag natuurlijke en milieuvriendelijke producten gebruiken. Maar toen wij begonnen in 1998 waren natuurlijke producten nog lang niet zo populair als nu. Chemische producten waren veel populairder en men geloofde dat deze beter waren. Over de jaren heen begonnen echter steeds meer mensen in te zien dat chemische producten vaak slecht zijn voor de gezondheid, ongewenste bijwerkingen hebben en slecht zijn voor het milieu. Al die tijd zijn wij blijven geloven in de kracht van de natuur en hebben onze droom voortgezet. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een van de populairste aanbieders van natuurlijke gezondheidsmiddelen en nootropics in Nederland!

 

Onze producten


Wij verkopen alleen producten die een natuurlijke basis hebben zonder chemische toevoegingen. Daarnaast hanteren wij een strenge selectie op basis van kwaliteit. Bij When Nature Calls zult u alleen premium producten vinden met een kleine ecologische voetafdruk. Wij zijn er trots op dat het merendeel van onze producten biologisch geproduceerd is en geschikt is voor vegans.

 

Social

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Kijk dan eens rustig rond op onze webshop, of bezoek onze winkel in Amsterdam waar onze medewerkers u persoonlijk kunnen adviseren welke producten wellicht voor u een uitkomst kunnen zijn! Volg ons ook op instagram en facebook voor interessante blogs, posts en aanbiedingen!