Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: San Francisco Microdosing Conference Highlights

Microdosing mushrooms conference

San Francisco Microdosing Conference Highlights

Wat gebeurt er bij een van 's werelds eerste online conferenties om meer te leren over psilocybine? Vooruitstrevende innovatie en veel stof tot nadenken. We namen deel aan dit online evenement om te blijven leren en ons idee van microdoseren uit te breiden, en zochten naar manieren om het te verbeteren vanuit onze hoek van wellness in Amsterdam.

 

In het voortdurend veranderende landschap van psychedelisch onderzoek bieden evenementen zoals de online conferentie van Psilocybin San Francisco een unieke blik op vooruitstrevende innovatie. Als een non-profit psilocybine-onderwijsplatform brengen ze wereldwijde perspectieven samen om de veelzijdige wereld van microdoseren te verkennen. Onze reis door dit virtuele evenement had tot doel ons begrip van microdoseren te verdiepen en onze praktijken te verfijnen in het wellnesscentrum van Amsterdam.

 

Psilocybin San Francisco biedt praktische kennis over psilocybine paddenstoelen, waarbij de nadruk ligt op risico's en schadebeperking, reisvoorbereiding en integratie. Het platform presenteert vooraanstaande figuren in de psychedelische renaissance en geeft individuen de kracht om op veilige wijze de potentie van psilocybine paddenstoelen te verkennen.

 

De conferentie van dit jaar was gestructureerd rond zes hoofdthema's. Hieronder presenteren we onze hoogtepunten en een samenvatting van elk thema:

 

Topic 1 Microdosing 1:1

Speaker: Paul Austin | CEO & Founder, Third Wave, and Psychedelic Coaching Institute

Moderator: Floris Wolswijk | Co-founder, Blosoom Analytics

 

Topic 2 Microdosing Deep Dive

Speaker: Jakobien van der Weijden | Holistic Coach, Psychedelic Guide, and Co-founder of Microdosing Institute

Moderator: Jennifer Chesak | Journalist, Editor & Author of The Psilocybin Handbook for Women

 

Topic 3 - The Science and Research on Microdosing

Speaker: Dr. Mike Dow, Psy.D | Psychotherapist, New York Times Bestselling Author, CTO of Non Ordinary Therapy

Moderator: Floris Wolswijk | Co-founder, Blosoom Analytics

 

Topic 4 - The history of Microdosing

Speaker: Adam Bramlage | CEO & Founder, Flow State Micro

Moderator: Floris Wolswijk | Co-founder, Blosoom Analytics

 

Topic 5- Harm reduction

Speaker: Tiffany Hurd | Microdosing & Plant Medicine Mentor

Moderator: Jennifer Chesak | Journalist, Editor & Author of The Psilocybin Handbook for Women

 

A final word


De Microdosing San Francisco-conferentie bood een rijke verzameling inzichten in microdoseren, van de genuanceerde praktijken tot de historische context en de wetenschap achter de transformerende effecten ervan. Terwijl de psychedelische renaissance doorgaat, dienen evenementen zoals deze als bakens van kennis, die ons leiden naar een dieper begrip van deze fascinerende praktijk en alles wat ermee samenhangt.

Read more

functional mocktail

Sip-Sized Wellness

Welcome, wellness enthusiasts, to a flavourful odyssey where health and indulgence meet. Finding time and energy to nurture our wellbeing can often be a strug...

Read more
Bewaar voor ons een plekje aan de kersttafel

Bewaar voor ons een plekje aan de kersttafel

What foods remind you of Christmas? Why not try something a little different this year and dabble in some mushroom recipes for Christmas dinner, guilt-free midnight snacks, and new year drinks?

Read more