When Nature Calls Blogs

At When Nature Calls, we're not your typical smart shop. While we offer a curated selection of high-end products that cater to the curious and the connoisseur, we believe that the journey toward wellness goes far beyond the conventional.

 

Enter our "Holistic Wellness Corner." This is where we invite you to step off the beaten path, to explore the topics less conventional and more innovative

 

In a world where quick fixes and surface-level solutions often take the spotlight, our blogs are designed to advocate for the insightful and the disruptive.

Wat is er nieuw?

 

Wat maakt functionele paddenstoelen functioneel?


3 min


Een korte geschiedenis over het gebruik van medicinale paddenstoelen


4 min


 

What's cooking good looking

 

Bij When Nature Calls zijn we toegewijd aan holistisch welzijn, en in het hart van die missie sta jij - onze even toegewijde gemeenschap. We nodigen je uit om je feedback, vragen en gedachten met ons te delen. Jouw inbreng helpt ons groeien en de inhoud en producten die we aanbieden steeds te verbeteren.

Deze sectie belicht merken die wij in ons assortiment hebben, waarvan wij houden en in hun missie geloven. Denk aan vernieuwers, ontwrichters en de toekomst van de wellness-industrie.

Op het kruispunt van geavanceerd onderzoek en hoogwaardig welzijn bevindt zich Brain-Feed, een bedrijf dat de wereld van hersengezondheid en prestaties heeft gerevolutioneerd. Opgericht als een onderzoeksproject aan de Universiteit van Newcastle in 2015, is Brain-Feed een pionier geweest in het identificeren van geïsoleerde voedingsstoffen die gemakkelijk de bloed-hersenbarrière kunnen passeren en zo de gezondheid en functie van de hersenen naar nieuwe hoogten tillen.

Geboren in Denemarken met als missie de wereld van intimiteit te revolutioneren. Opgericht door Cecilie Hjelmager en Julie Herskin, is Sitre voortgekomen uit een oprecht verlangen naar een eerlijkere, inclusievere en zorgzamere benadering van intimiteit. Ze creëren producten en delen verhalen die resoneer met mensen van alle seksualiteiten, leeftijden, geslachten en lichaamstypen.

Bite Sized Wellness News

De wereld van welzijn is voortdurend in ontwikkeling, en het is gemakkelijk om overweldigd te raken door de overvloed aan informatie. Daarom zijn we verheugd om onze zorgvuldig geselecteerde collectie van podcastkanalen met jullie te delen - hapklare, eenvoudig te volgen en oprecht boeiend.